Zalivni sistemi

Rasprskivač zalivnog sistemaZalivni sistemi  u našoj ponudi  jedni su od najboljih na tržištu. U našoj ponudi možete pronaći sve od projektovanja i izgradnje do održavanja sistema za zalivanje zelenih površina.

Tokom dugogodišnjeg bavljenja problemima travnjaka koji nastaju usled nedovoljne količine vode, HetTrik sport se usavršio za projektovanje i ugradnju  zalivnih sistema  prevashodno namenjenih za zalivanje travnjaka, parkova, bašti i dvorišta.

Zalivni sistemi

Postavljanje istalacije za zalini sistemDanas je nemoguće zamisliti kvalitetne terene fudbalskih klubova bez sistem za zalivanje.  Ukoliko želite da i vaš teren bude na vrhunskom nivou neophodno mu je obezbediti  optimalnu količinu vode za najkraće moguće vreme i bez gubitaka. Firma HetTrik Sport u saradnji sa vodećim firmama iz ove oblasti i  sa svojim timom stručnjaka ce izaći na teren i ponuditi vam optimalno  rešenje zalivnog sistema za veše terene.

Danas se koriste  potpuno automatizovani i kompjuterski kontrolisani sistemi zalivanja koji se samoaktiviraju. Mogu se podesiti na dva načina:

Vremenski – kada bi se zalivni sistem u tačno određeno vreme aktivirao

Senzorski – kada vlažnost terena padne ispod dozvoljenog minimuma

sistem-za-zalivanjeZalivni sistemi koje HetTrik Sport nudi obuhvataju zalivanje fudbalskih terena dimenzija koje odgovaraju propisima FIFA. Takođe, moguće je projektovanje i prilagodjavanje ovih sistema dimenzijama vaših terena. Raspršivači su postavljeni po obodu zalivne površine, kao i u centralnom delu terena kako bi obezbedili preklapanje odnosno ravnomernu distribuciju vode po celoj zalivanoj površini. Raspršivači imaju gumene prekrivke i ugrađuju se tako  da ne narušavaju postojeći travnjak. Kao rezultat toga dobijamo uslove koji ne ometaju igrače da nesmetano vrše svoje aktivnosti. Isto tako, ovim sistemom je  omogućeno da se po potrebi može izvršti i orošavanje čitavog terena za samo nekoliko minuta. Ovo je posebno korisno ako se teren mora nakvasiti neposredno pre početka utakmice ili na poluvremenu.

Zalivni sistem za fudbalski teren u Novom PazaruU našoj ponudi su klasični zalivni sistemi za travnjake, sistem zalivanja kap po kap i mini sistem zalivanja za balkone, saksije i žardinjere.

HetTrik Sport će sa zadovoljstvom  saslušati svoje klijente  i naravno ponuditi optimalno rešenje pod najboljim uslovima !