Veštačka trava za fudbal

HTS Limonta

Hettrik sport je ekskluzivni zastupnik FIFA preferisanog proizvođača “Limonta” za Srbiju i Crnu Goru.

Veštačka trava za fudbal italijanskog proizvođača Limonta

 

Limonta je renomirani svetski proizvođač , kojoj je veštačka trava za fudbal specijalnost poslednjig 30 godina.

limonta-fifaLimonta ima širom sveta instalirane terene sa FIFA* i FIFA**, a mi smo tokom godina saradnje sa njima, u regionu, postavili na hiljade kvadratnih metara veštačke trave za fudbal.

 

vestacka-trava-postavljanjeDugogodišnjim bavljenjem terenima od veštačke trave, spoznali smo sve moguće problem koji nastaju pre, u toku i  nakon njenog postavljanja. Našim klijentima u mogućnosti smo da ponudimo pomoć u projektovanju smog terena, kao i adekvatnog rešenja za pripremu podloge.

HetTrik Sport Vam nudi usluge dostave veštačke trave, svih ugradnih elemenata (dvokomponentnog lepka, bandaž traka-koje služe za lepljenje sastava , linija, kvarcnog peska, gumenog granulata) i instalciju veštačke trave. Širina rolni je 4m, dok dužina rolni zavisi od potreba klijenata, tj. terena. Postoji mogućnost da se proizvođačima tačno naruči dužina rolni kao i obeležavanje ravne linije terena žute ili bele boje, što je svakako bolje nego urezivati naknadno linije u teren, jer se time smanjuje rizik odlepljivanja terena. Linije kojima se označava teren mogu se urezati po želji klijenata.

Gumeni granulat, a koji ste najčesće vidjali na terenima za fudbal, koji se nalaze širom naše zemlje, uglavnom je od recikliranih automobilskih guma. HetTrik Sport u saradnji sa našim prijateljima iz Italije nudi Vam ispune terena od prirodnog organskog materijala i ispune od geološko zaštićenog materijala u zelenoj boji. Ovim ispunama čuvate Vaše zdravlje i zdravlje Vaše dece.

Visina veštačke trave za fudbal zavisi od potreba terena. Proizvodjač veštačke trave za fudbal Limonta u svojoj ponudi izdvajaju poslednju generaciju trave maxS od 45mm ako se koristi u zatvorenim prostorima (balonima), i od 60mm ukoliko Vam je potrebna veštačka trava za veliki fudbalski teren.

Za veštačku travu koja se koristi u balonima, uz adekavatno odrzavanje, firma HetTrik Sport svojim klijentima daje garanciju od 5 godina.

Veštačka trava za fudbalZa veštačku travu koja se koristi na velikim fudbalskim terenima firma HetTrik Sport daje garanciju od 8 godina.

HetTrik Sport nudi i usluge odrzavanja veštačke trave. Veštačka trava se se održava, povremenim mašinskim četkanjem, dodavanjem kvarcnog peska ili gumenog granulata. Servisiranje terena od veštačke trave zavisi od njenog korišćenja. Ne može se tačno reći koliko puta godišnje je potrebno servisirati teren. Samo serivisiranje terena, na kome je postavljena veštačka trava za fudbal,  svakako produžava njen rok.

Našim iskustvom i  mehanizaciojm smo spremni da uradimo velike površine, brzo i kvalitetno!

HetTrik sport je spreman da odogovori na sve zahteve klijenata!

ZAKAŽITE TERMIN NA VREME