Veštačka trava

Veštačka travaHettrik sport je ekskluzivni zastupnik FIFA preferisanog proizviđača “Limonta” za Srbiju i Crnu Goru. Limonta ima širom sveta instalirane terene sa FIFA* i FIFA**. Tokom godina saradnje zajedno smo uradili hiljade kvadrata i u zajedničkoj saradnji sa njima možemo našim klijentima da ponudimo pomoć u projektovanju terena, rešenja za pripremu podloge ( veštačka trava ) i odabira najboljeg rešenja za svakog pojedinačnog klijenta. HetTrik sport je spreman da odogovori na sve zahteve klijenata. Veštačka trava raznih proizvođača, sa kojima sarađujemo, stvara izbor koji klijentu garantuje optimalno rešenje. Možemo da Vam ponudimo kompletno rešenje, takozvano ključ u ruke, sa dostavom trave, svih ugradnih elemenata i instalcijom trave. Našom mehanizaciojm smo spremni da uradimo velike površine, brzo i kvalitetno.

Karakteristike naše veštačke trave

Vestacka trava 1Veštačka trava je napravljena od matrijala koji ne podležu većem zagrevanju tako što gumeni granulat  obmogućava zaštitu i štiti travu tokom letnjeg perioda kada temperature dostižu visinu preko 40 stepeni…

 
Vestacka trava2Recyclable
InfillPro je geološki bezbedna I prirodna ispuna koja se može reciklirati I koristiti za poljoprivrednu upotrebu, tako da kad veštačkoj travi istekne rok trajanja InfillPro Geo je lak za uklanjanje…

 

Vestacka trava3Veštačka trava je biljnog porekla I zaštićena je od stvaranja mikro organizama I pojave alergenata.

 

 

Vestacka trava 4Socer Pro garantuje da na ovoj vrsti veštačke trave ne može doći do ogrebotina usled pada ili klizanja.

 

 

Vestacka trava 5

Otporna je na UV zračenja zahvaljujući InfillPro Geo sistemu, tako da ne može vremenom

da izgubi boju.

 

Vestacka trava6Organska ispuna biljnog porekla u veštačkoj travi garantuje super stabilnost stopala sportista, jednaku kao i na prirodnom terenu.

 

 

Vestacka trava7InfillPro Geo obezbeđuje pravilni odskok lopte i ublazava udarce pri padu isto kao kod terena sa prirodnom travom.

 

Vestacka trava8Odlična drenaža Zbog biljnog porekla, InfillPro Geo obezbeđuje optimalnu drenažu i održava tu karakteristiku čak i u lošim vremenskim uslovima.

 

VEŠTAČKA TRAVA ZA CEO ŽIVOT – HETTRIK SPORT BEOGRAD

Facebookgoogle_plusby feather