FK Zeta Golubovci

Sredinom avgusta 2016 godine, otpočeli smo radove na potpunoj rekonstrukciji i izgradnji  glavnog terena FK Zeta iz Golubovca. Naime u saradnji sa  FSCG, a sve to pod pokroviteljstvom čelnika iz UEFA, napravili smo modreran fudbalski teren koji ispunjava sve zahteve UEFA standarda.

HetTrik Sport radio je na poslovima:

1.Fine nivelacije terena
2.Projektovanje i instaliciju automatskog sistema za zalivanje terena.
3.Polaganje prirodne busen trave.
4.Instalaciju vestacke trave oko terena (izvan aut linija)
5.Nabavka I Montaža golova po standardima odobrenim od strane UEFA.
6.Kabine i klupe za rezervne igrače i delegata.

 

Automatski sistem za zalivanje terena

zeta-7Kada je reč o  automatskom sistemu za zalivanje terena, projektom je utvrđeno da je na terenu potrebno ugraditi 40 rotora u 14 zona, kako bi se preklopio svaki deo terena, a samim tim se obezbedila ravnomererna i otimalna količina vode. Ovog puta smo koristili rotore (rasprskivače) Američkog proizvođača „Hunter“ jedne od dve vodeće kompanije kada je reč o automatskom sistemu za zalivanje terena. Raspršivači imaju gumene prekrivke i time obezbeđuju igarčima da nesmetano vrše svoje aktivnosti.

Prirodna busen trava

Nakon što smo zeta-2utvrdili da je teren u potpunosti pripremljen, mogli smo da otpočnemo i predposlednju fazu ovog projekta, a to je polaganje prirodne busen trave. U dogovoru sa našim prtnerima iz Mađarske, a nakon uzimanju u  obzir sastav zemljišta, klimatske uslove, kao i ostale faktore koji utiču na postojanje travnjaka, odabrali smo adekvatnu busen travu. Busen rolne dimenzije su 1.10m x 15m x 3cm. HetTrik Sport jedina je firma sa ovih prostora koja može sa svojom mehanizacijom da postavi 7900 m²

Facebookgoogle_plusby feather