FK Grbalj i FK Mladost

FUDBALSKLI TERENI OD VEŠTAČKE TRAVE

U sklopu Hettrik programa koja je UEFA organizovala u saradnji sa FSCG i opštinskih vlasti Crne Gore u 2016 godini. doniranza su dva terena sa veštačkom travom, a sve u interesu razvoja fudbala. HetTrik Sport zadužen je bio a instalaciju terena veštačke trave i kompletnom opremanju. Pored veštačke trave instalirali smo i golove sa mrežama, klupe za rezervne igrače i sudije, zaštitne mreže iz golova.

Veštačka trava koja je postavljena na pomoćnim terenima  FK Grbalj i FK Mladost (Lješko polje) iz Podgorice, zasluga je naših partnera iz Italijanske kompanije „Limota- sport“ i poslednja je generacija ovog proizvoda „Duo Shape p+60mm“. Ova veštačka  trava je sertifikovana po novoj klasifikaciji od strane UEFA i FIFA kao „FIFA Quality Pro“. Za 30 dana završili smo instalaciju veštačke trave na oba terena u iznosu od 15410m² .

dscn6090Golovi sa mrežama su napravljeni od lakih aluminijumskih legura u skladu sa standardom evropskog kvaliteta UNI EN 748 i po standardima odobrenim od strane UEFA. Golovi i podzemne čaure u koje se ugrađuju stative su ofarbani sa netoksičnim akril-emajlom bele boje.

 

Klupe za rezervne igrače, sudije i delegata

 
klupe-grbaljKlupe su napravljene od najkvalitetnijh materijala. Naši partneri iz Italije   svojim dizajnom nude našim klijentima raznovrsnost izbora. Klupe za rezervne igrače mogu da se rade po želji klijenata. U mogućnosti ste da birate veličinu klupa, boju i izgled stolica.

Facebookgoogle_plusby feather